Gruppebilde AaslandGraff

 

Svein Graff
Svein Graff
Administrerende direktør
Telefon: +47 92 28 72 19
Epost: svein@aaslandgraff.no

Svein Graff har i mer enn 20 år hatt ulike lederjobber i medie – og kommunikasjonsbransjen.

Han var direktør for kommunikasjon og samfunn i Norges Fotballforbund (NFF). Før det var han administrerende direktør i produksjonsselskapet Ullevaal Media Center (UMC), og han har tidligere jobbet i TV 2, NRK, Norsk Toppfotball og Vålerenga.

Graff har bred erfaring – strategisk og operativt – og har blant annet jobbet mye med utarbeidelse av kommunikasjonsstrategier, virksomhets- og lederkommunikasjon, profil og omdømme, krisekommunikasjon og medietrening.

Ronny Aasland
Ronny Aasland
Partner
Telefon: +47 90 08 65 00
Epost: ronny@aaslandgraff.no
Ronny Aasland var i mer enn 15 år kommersiell direktør for Norges Fotballforbund, og har de siste årene vært konsernrådgiver for NFFs datterselskap Ullevaal Stadion AS, Ullevaal Stadion Idrett AS, Meet Ullevaal AS og Idrettens Helsesenter.

Før det jobbet han i 20 år innen bank og finans, og Aasland var hovedarkitekten bak NFFs kommersielle utvikling, og bidro til å lande de store og langsiktige sponsoravtalene på vegne av fotballforbundet.

Sammen med Graff var Aasland styremedlem i Fotball Media – fotballens rettighetsselskap som selger og forvalter medierettigheter. Aasland har også hatt en rekke andre styreverv.

Marianne Aasland
Marianne Aasland
Komersiell leder
Telefon: +47 90 21 24 56
Epost: marianne@aaslandgraff.no
Marianne Aasland har mange års erfaring med kommersielt arbeid. Hun var kommersiell leder på Meet Ullevaal med ansvar for VIP-konseptet på Ullevaal Stadion før hun ble ansatt som kommersiell leder i Aasland Graff & Partners.

Hun har jobbet tett med store deler av næringslivet og vært involvert i en rekke store events innen musikk og idrett.

Marianne har også flere års erfaring som salgsdirektør i hotellbransjen, og kjenner idretten og de kommersielle aktørene i næringslivet svært godt.

 

Tina Wulf
Tina Wulf
Produsent og rådgiver
Telefon: +47 48 15 75 96
Epost: tina@aaslandgraff.no
Tina Wulf ble hentet til Aasland Graff & Partners fra jobben som kommunikasjonssjef i Vålerenga Fotball.

Hun har TV-erfaring fra Viasat, TV 2 og Ullevaal Media Center, og er ansvarlig for innholdsproduksjon og leveranser til næringslivet og ulike aktører i idretten.

Tina jobber både foran og bak kamera, og bistår kunder med konseptutvikling, innholdsplaner, opptak og publiseringsplaner for de ulike digitale plattformene.

 

Aasland / Graff & Partners - all rights reserved - Personvern & cookiebruk
Back to top